Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och hallonbullar

 
  • Serverar: 8 portioner
Skriv ut

Bullar som bakas snabbt och lätt med bakpulver.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda vetemjöl och bakpulver i en matberedare. Tillsätt smöret skuret i mindre bitar samt honung, mjölk och ägg. Arbeta snabbt ihop till en deg.
  2. Smält chokladen på svag värme och vänd försiktigt ner hallonen. Klicka ut degen i 8 formar, tryck ett hål med tummen och fyll upp med chokladen och hallonen.
  3. Vispa upp ägget och pensla bullarna med det.
  4. Grädda i 200 grader, ca 10 minuter.
  5. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.