Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Choklad och hallondessert

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En oslagbar kombination av choklad och hallon

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj 4 portionsformar lätt med smör. Lägg 1 msk hallonsylt i varje form. Vispa ägget, äggulorna osh sockret med elvisp i ca 10 minuter, viktigt att det blir vitt och ordenligt pösigt.
  2. Smält smöret och låt svalna något, rör i den hackade chokladen. Blanda försiktigt ner den smälta chokladen i äggsmeten och häll i formarna. Grädda mitt i ugn ca 12 minuter. Servera direkt med en klick grädde eller vaniljglas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.