Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbitar, 35 st

 
Skriv ut

Kaloribomb :) Väl storlek på bitarna själv , om ni ska ha det till dessert eller bara till kaffet. Servera med vispad grädde eller glass. Hacka chokladen i bitar efter eget önskemål. Jag brukar hacka dem i halvcentimeterstora bitar, då blir det lite bitar i kakan sen. :)

Ingredienser

Instruktioner

Smält matfettet och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Sikta i vanillinsockret och kakaopulvret. Blanda i mjölet och matfettet. Häll smeten i välsmord långpanna (30 x 40) . Hacka chokladen i bitar efter smak. Strö över den hackade mjölkchokladen, jämnt över smeten i långpannan. Grädda i nedre delen av ugnen i 150 grader ca 35 minuter. Kakan ska vara lite kladdig när den är färdigbakad. Låt den svalna innan den skärs i bitar. Funkar jättebra att frysa ner i bitar

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.