- Serverar: 30 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Goda munsbitar för chokladälskaren!
Instruktioner
- Gör såhär!
Smält smöret. Vispa ägg och socker pösigt. Rör ner smör och mjölk. Blanda mjöl, kakao, bakpulver, vaniljsocker och apelsinskal. Rör ner i äggsmeten. Bred ut smeten i en bakpappersklädd långpanna, ca 30x40 cm. Grädda i ugn, 225°, 10-15 minuter. Stjälp upp på sockrat bakplåtspapper. Lossa papperet från kakan och låt den svalna. Smält smöret till krämen. Tillsätt grädde, socker, mjöl och kakao. Koka krämen ca 5 minuter, tills den tjocknar, och bred den över kakan. Garnera kakan, skär den i bitar och servera med vispad grädde.
- Tips!
En mindre form ger lite högre, men färre, kakor.
Publicerat den
14 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar