Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladbollar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Gluten- ägg- och laktosfri!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla ingredienser utom pärlsockret i en skål. Blanda med händerna tills allt är väl blandat. Rulla små runda kulor av degen. Häll pärlsocker i en djup tallrik. Rulla chokladbollarna i pärlsockret. Låt chokladbollarna stelna lite i kylskåpet. Klart!
  2. Tips! Du kan även rulla chokladbollarna i strössel, kokos eller kakao.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • VoM 21 mars 2009

    kan man ha havregryn i om man är gluten?

  • bakamonkeyprincess 5 september 2009

    Havregryn är glutenfritt :) Är man glutenallergiker kan man ibland dricka havremjölk (säger ibland eftersom det kan finnas spår eller lite andel av annat sädesslag). Ska ställa mig och prova ditt recept nu :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.