Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladgodis

 
  • Serverar: 50 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Godis som smälter i munnen.

Ingredienser

Instruktioner

Hacka chokladen (kan vara mjölkchoklad, vit choklad, mörk choklad el. vanlig blockchoklad). Blanda smör, grädde och socker i en tjockbottnad kastrull. Koka i 5-6 min, och dra kastrullen från plattan. Rör ned chokladen. Obs! Blandningen får ej koka när du tillsätter chokladen. Häll smeten i en form med smörpapper i, och skär i rutor när den har stelnat. Tjockleken på karamellerna beror på formens storlek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.