Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladknäck

 
  • Serverar: 35 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Supergott till jul

Ingredienser

Instruktioner

Koka upp grädde, socker och sirap i en kastrull och låt sjuda i ca. 15 min. Gör ett kulprov* eller kontrollera med termometer att temperaturen är 120-125°. Rör ned bakpulvret i kastrullen och låt stå någon minut. Bryt blockchokladen i mindre bitar och rör ned dem i smeten. Fortsätt röra tills chokladen smält helt. Häll upp smeten i knäckformar och låt knäcken svalna ordentligt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.