Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmascarpone med ananas och svartpeppar

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

En god dessert

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda choklad och mascarpone (om man vill ha en slät konsistens kan man smälta chokladen, låta den svalna och sedan blanda den med mascarponen).
  2. Skala och skär ananasen i tunna skivor.
  3. Lägg ett tunt lager ananas över hela tallriken, mal svartpeppar över och lägg sedan på mascarponen. Avsluta gärna med att strö lite riven vit choklad över tallriken.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.