Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmousse med stekta nektariner

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Favoritdessert som är lagom stor och går att förbereda helt till en bjudning.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär ut 4-6 smala nektarinklyftor till garnering. Tärna resten. Stek tärningarna mjuka i smör och socker. Pudra över kanel. Fördela nektarinbitarna i små glas.
  2. Smält chokladen över ett vattenbad. Rör ner en äggula i taget i chokladen. Vispa grädden. Rör ner grädde och kesella i chokladen. Klicka moussen över nektarinerna. Låt vila i kylen i minst 1 timma.
  3. Garnera chokladmoussen med lite spritsad grädde, en nektarinklyfta och lite citronmeliss.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.