Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med cheesecakefyllning

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

De här muffinsen är riktigt goda.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 175°C.
  2. Smält smöret och vispa ner kakaon, låt svalna. Rör ner yoghurten. Vispa samman ägg, socker och vaniljsocker till en fluffig, vit smet. Häll ner det smälta smöret och blanda väl. Rör ihop mjöl med bakpulver och blanda sedan ner i äggsmeten försiktigt. Fyll muffinsformarna med två tredjedelar smet.
  3. Rör ihop Philadelphiaost med äggula och florsocker. Fördela fyllningen i muffinsformarna och dra med en gaffel så att smeten marmoreras. Tryck lätt ner hallon (ca 3 st/muffins) i smeten och baka mitt i ugnen i 20 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.