Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladmuffins med fruktgrädde

 
Skriv ut

Ser jättegott ut!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret och låt det svalna lite. Vispa ägg och socker fluffigt. Blanda ihop mjöl, kakao, bakpulver och vaniljsocker. Häll smöret i äggröran. Blanda ner mjölblandningen och rör till en jämn smet.
  2. Klicka ut smeten i stora muffinsformar eller i en muffinsplåt. Grädda i 200 grader mitt i ugnen i 12–15 minuter.
  3. Fruktgrädde: Låt hallon och mangobitar tina. Rör försiktigt ihop dem till en rödgul röra. Vispa grädden och blanda den med knappt hälften av röran.
  4. Skär av toppen på muffinsen och lägg underdelarna på fyra assietter. Klicka fruktgrädde på muffinsen och lägg på locket. Häll resten av röran på tallriken och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.