Ljuvliga chokladmuffins med en fyllning av chokladkräm och hallongrädde.
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader.
- Vispa rumsvarmt smör, socker och vaniljsocker fluffigt. Vispa i äggen. Vispa ut kakaon i varmt vatten och rör ner i smeten. Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner i smeten.
- Fördela smeten i muffinsformar som står i en muffinsplåt. Grädda mitt i ugnen i 20 minuter.
Låt svalna.
- Vispa grädden och vispa i äggulan till hallongrädden. Rör försiktigt i sylten. Gör ett hål i varje muffins med en äppelurkärnare och spritsa i hallongrädden. Spara lite hallongrädde till garnering.
- Vispa smöret mjukt till chokladkrämen. Sikta i kakao och florsocker och vispa smöret fluffigt. Vispa i mjölken.
- Bred chokladkrämen på muffinsen och spritsa hallongrädde ovanpå. Garnera med hallon.
Publicerat den
9 juli 2013
Liknande recept
Skriv kommentar