Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladpudding med banan och grädde

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En klassisk efterrätt som nästan är lika enkel att göra som att vispa ner två påsar pulver i mjölk. Dessutom vet man ju säkert vad man har i och slipper alla konstiga ingredienser.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med att lägga gelatinbladen i blöt i vatten.
  2. Blanda de andra ingredienserna i en kastrull och vispa ordentligt så att framförallt kakaon löser sig. Låt det hela koka upp och sänk sedan värmen. Krama ur gelatinbladen och lägg dem i den varma chokladblandningen så att de löser sig.
  3. Häll upp i 4 små portionsskålar eller en står och låt stå i kylskåp några timmar.
  4. Servera med vispad grädde och skivad banan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.