Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chokladrutor med jordgubb-, banan- och kiwismak

 
  • Serverar: 20-30 portioner
Skriv ut

Det låter mycket i en och samma kaka, men resultatet blir mumsigt värre.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd.
  2. Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Vänd till sist ner jordgubbssylten. Smaksätt med kiwiarom eller juice.
  3. Grädda i nedre delen av ugnen i 25-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
  4. Glasyren: Rör ihop alla ingredienserna till en slät glasyr. Smaksätt med bananarom (det brukar stå 1 krm/portion på flaskan) efter eget tycke och smak. Färga glasyren banangul och bred ut den på den avsvalnade kakan.
  5. Garnera efter önskemål och skär upp i rutor.
  6. Hoppas att det skall smaka!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.