Det låter mycket i en och samma kaka, men resultatet blir mumsigt värre.
Instruktioner
- Smörj en långpanna, 30 x 40 cm, strö på ströbröd.
- Vispa ägg och socker pösigt. Rör i margarin och vatten. Blanda de torra ingredienserna och vänd ner i smeten. Vänd till sist ner jordgubbssylten. Smaksätt med kiwiarom eller juice.
- Grädda i nedre delen av ugnen i 25-40 minuter i 175 grader. Låt svalna.
- Glasyren:
Rör ihop alla ingredienserna till en slät glasyr. Smaksätt med bananarom (det brukar stå 1 krm/portion på flaskan) efter eget tycke och smak. Färga glasyren banangul och bred ut den på den avsvalnade kakan.
- Garnera efter önskemål och skär upp i rutor.
- Hoppas att det skall smaka!
Publicerat den
17 januari 2009
Liknande recept
Skriv kommentar