Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Chop Suey

 
  • Serverar: 4-5 portioner
Skriv ut

En god wok.

Ingredienser

Instruktioner

Hetta upp woken ordentligt (viktigt att den är ordentligt het). Häll i 2 msk fett och fräs köttet, hälften åt gången, 2-3 minuter under omrörning. Lägg det på gallret. Fräs grönsakerna i resten av fettet och blanda sedan ner köttet i woken. Späd med vatten och tillsätt söndersmulad buljongtärning, soja, peppar och ingefära. Koka under lock på svag värme 15-20 minuter. Lägg mot slutet i bambuskott, halverade vattenkastanjer och avrunna böngroddar. De behöver bara bli riktigt varma. Smaka av. Servera med kokt ris och soja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.