Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Stekta nudlar med marinerad karré

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Detta är en rätt som känns vällagad trots att den är snabblagad.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skiva köttet i tunna skivor och sedan i strimlor. Blanda samman marinaden i en plastpåse och lägg ner köttet i den så att det blandar sig ordentligt. Låt det bara ligga en kort stund.
  2. Koka nudlarna i vatten enligt receptet på förpackningen.
  3. Vispa samman ägg och vatten och stek en fransk omelett i smör i en stekpanna.
  4. Stek kött i olja med marinad och grönsaker. Krydda med ½ tsk salt. Häll av vattnet från nudlarna och blanda ner dem i blandningen att fräsa med någon minut.
  5. Rulla ihop omeletten och skär den i skivor. Lägg upp nudelblandningen och garnera med omelettrullar, jordnötter och rucola.
  6. Servera i djupa tallrikar med sojasås och chop sticks.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • MammaModesty 17 januari 2012

    detta var jätte gott.. byte ut paprikan då jag inte tål den mot vattenkastanj samt strimlade i purjolök oxå samt lät köttet marinera ett par timmar... hade lite finhackad timjan med i marinaden oxå... ska absolut göra denna enkla rätt fler gånger så tack för ett bra o enkelt recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.