Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Christinas jordgubbspaj

 
Skriv ut

En otrolig god paj

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt i en kastrull med det smälta smöret. Tryck ut pajdegen i en form med löstagbar kant.
  2. Grädda degen i 200 C, 10-15 min tills den är gyllenbrun. Låt svalna. Smält 100 gram choklad och pensla på skalet.
  3. Blanda ihop och fyll pajskalet.
  4. Dekorera med skivade jordgubbar och kanske några blad av citronmeliss eller mynta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.