En dessert som philadelfiaosten är skyldig till. En anorlunda kombination som är för det moderna påskbordet.
Instruktioner
- 1. Dela äggen i gulor och vitor. Vispa äggulor och ½ dl strösocker så att det blir pösigt.
- 2. Tillsätt philadelphiaosten, citronskal och citronsaft och rör om.
- 3. Vispa äggvitor och resten av sockret till hårt skum. Vänd försiktigt ner en del av äggviteskummet och mjuka upp smeten. Vänd ner resten av äggviteskummet så att du får ett jämnt skum.
- 4. Lägg upp i höga dessertglas och ställ dem kallt i kylen 1 timme.
- 5. Skiva mangon tunt. Garnera med den samt mynta eller citronmeliss före serveringen.
Publicerat den
8 mars 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Inget lyckat recept, lyckades inte fa äggvitorna hart vispade hur mycket jag än försökte och deet var flytande form efter ett par timmar i kylen, synd ;c(