Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cookie fudge

 
  • Serverar: 32 portioner
Skriv ut

Gräddigt mjuk fudge som toppas med smul av chokladiga favoritkakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg bakplåtspapper i en form ca 15x20 cm.
  2. Hacka chokladen. Blanda socker, muscovadosocker, grädde, mjölk, sirap och smör i en kastrull och smält på låg värme. Rör om då och då. Höj till medeltemperatur och sjud till ca 117 grader.
  3. Dra av från värmen och rör ner chokladen. Fortsätt röra tills smeten svalnat något. Häll upp smeten i formen. Krossa kakorna grovt och strö över. Låt stelna i rumstemperatur över natten. Skär upp i bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.