Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Coquilles St Jacques a la nage

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En väldigt god rätt på pilgrimsmusslor

Ingredienser

Instruktioner

Skölj musslorna (behåll rommen om den finns) och grönsakerna. Skär grönsakerna i fina tärningar. Fräs grönsakerna med salt och peppar och bouqet garni i smör i en sauteuse ca 5 min. Koka upp vin och vatten i en kastrull och koka i 3 min. (Viktigt). Slå blandningen över grönsakerna, låt koka upp och tillsätt musslorna. Värm i högst 5 min, tillsätt creme fraiche och smaka av.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.