Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Cornflakespanerad kyckling med kall sås

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Familjemiddag! Såsen kan även användas till kotlett etc.

Ingredienser

Instruktioner

*Koka potatisen * Dela kycklingen på längden i stavar. Vispa ägget i en tallrik och krossa cornflakesen väl i en. Blanda ner salt, peppar och dragon i cornflakesen. *Vänd först kycklingen i ägget och sedan i cornflakesen. *Stek kycklingen på medelvärme *Blanda gräddfil, salladskrydda och paprikapulver och låt stå kallt tills resten är klart.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.