Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crabcakes

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Smidiga att göra, lätta att steka men de bästa av allt! De smakar ju gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finfördela fisken i en matberedare.
  2. Tillsätt potatismjöl, äggvitor, salt, vitpeppar, sweet chilisås och dijonsenap. Mixa ihop till en färs.
  3. Häll av krabbköttet, kram ur det försiktigt. Skölj och strimla salladslöken fint. Blanda ner krabba och salladslök i färsen. Forma till biffar och stek i olja 3-4 min på varje sida, på medelvärme.
  4. Servera med citronklyftor, kall fisksås, sallad och bröd. Vill man ha det mer mättande servera med ris eller potatis.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.