Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Fisk- och kräftburgare med löjromsdressing

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Här är en burgare som påminner om de av amerikanerna så älskade crabcakes.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Spara några kräftstjärtar till garnering. Mixa resterande kräftstjärtar och fisken grovt.
  2. Blanda det med salt, peppar, dillfrö, dill och ägg.
  3. Forma 4 burgare.
  4. Blanda löjrom, lätt creme fraiche och gräslök till dressingen
  5. Smörstek burgarna över medelvärme 4-5 min på varje sida.
  6. Servera dem på bröd med sparris. häll över löjromsdressingen och toppa med kräftstjärtar. Servera med sallad och citron

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.