Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crêpes med kräftstjärtar

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Guda gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn 225 grader
  2. Smet: Häll mjölet i en skål och tillsätt vattnet. Vispa till smet. Tillsätt äggen ett och ett under vispning. Rör ner mjölk och smält matfett. Låt smeten stå en stund och svälla.
  3. Stek på båda sidor så de får gyllenbrun färg
  4. Fyllning: Skålla, skala och ta bort kärnorna från tomaterna. Hacka fruktköttet. Hacka dillen. Låt kräftstjärtarna rinna av och dela dem i mindre bitar.
  5. Rör ut créme fraiche med hummerfond. Tillsätt hackad dill, kräftstjärtar och tomathack.
  6. Lägg ut crêpsen och fördela röran över. Rulla samman och lägg dem på ett smort eldfast fat.
  7. Rör samman créme fraiche med riven ost och ringla det över crêpsen, gratinera mitt i ugnen 20 min.
  8. Garnera med några kräftstjärtar och hackad persilja.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.