Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Crostini med fruktsalsa

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En favorit till glöggminglet

Ingredienser

Instruktioner

Hacka fikon och aprikoser fint. Blanda vinäger och olivolja och häll över frukten. Låt dra i 30 minuter. Krydda med salt och peppar och basilika. Skär baguetten i skivor och rosta brödet i ugnen i 225 grader i ca. 5 min. Bred ett tjockt lager färskost på brödet, toppa med skinkan och fruktsalsan. Garnera med en kvist oregano.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.