Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curry- och ingefärafisk

 
  • Serverar: 3-4 portioner
Skriv ut

En enkel fiskgryta med curry och ingefära.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla purjolöken och fräs upp med grönsakerna i en lämpligt stor kastrull.
  2. Skär fisken i bitar.
  3. Lägg i fisken i kastrullen och fräs en stund. Salta och krydda.
  4. Lägg i crème fraichen och blanda runt. Eventuellt i med mer kryddor.
  5. Låt puttra en stund tills fisken är ordentligt tillagad.
  6. Servera exempelvis med pasta. Dill på toppen är gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.