Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currydoftande lins och potatispytt

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetariskt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och koka linserna ätmjuka enligt anvisning på förpackningen.
  2. Skala och skär potatisarna i tärningar. Lös upp saffranet i lite kokande vatten. Fräs potatis i matfett tillsammans med curry, spiskummin och kanel. Slå över buljongen och saffranet och låt små puttra i ca 20 minuter.
  3. Lägg i de kokta linserna och blanda runt. Smaksätt med salt och peppar. Servera med kokt ris och yoghurt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.