Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Curryfisk med banan

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Ännu en favorit med fisk och banan. Snabbt, lättlagat och väldigt gott!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Låt fiskblocket tina och skär det i centimeter tjocka skivor. Vispa ihop creme fraiche, mjölk, buljongtärning och curry i en stekpanna och koka upp.
  2. Lägg i fiskbitarna och låt koka på medelvärme under lock i 5 min.
  3. Den sista minuten skall bananskivorna vara med.
  4. Servera tex med ris, couscous eller potatismos

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • styvan 21 april 2008

    Annorlunda men jättegott! Jag använde Pangasiusfilé istället och det gick bra det med!

  • Jonaman 17 augusti 2008

    Jag brukar ha lök i och så använder jag matgrädde istället för créme fraiche och mjölk. Torsken undviker jag pga utfiskning, men all vit fisk går bra.

  • CarinmedC 24 januari 2009

    Jättegott -men starkt! Jag kommer absolut laga detta igen, men halvera currymängden. Barnen, 3 år, fick 1/3 sås och 2/3 extra creme fraishe på sin tallrik och då älskade de det!

  • anders10d 9 januari 2010

    Säkert jättegott men knappast möjligt att tillaga här i Afrika... (ingen torsk ingen creme fraiche eller annan syrad likvärdig mjölkprodukt) Skicka gärna ner lite !!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.