Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Currystekt torsk med philurig sås

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vacker och god mat på en och samma gång!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Krydda torskfiléerna med salt, peppar, lite av curryn och vänd dem i mjöl.
  2. Stek på båda sidorna i smör.
  3. Skär blomkålen i buketter som delas i halvor. Stek dem i smör och krydda med salt, peppar och curry.
  4. Häll därefter över 1 dl vatten och låt blomkålen koka under lock tills vattnet är borta.
  5. Sås: Skala gurkan och riv den grovt. Strö över ½ tsk salt, låt stå i någon minut och pressa sedan ur vätskan. Skär myntan fint och blanda med gurkan, resterande salt, cayennepeppar och Philura.
  6. Servera det hela med basmatiris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.