Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Danska kumminkringlor

 
Skriv ut

Äts nybakade med tex honung på. Jättegoda och enkla att baka. Passar även till soppa.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg mjöl och rumsvarmt margarin i en bunke och finfördela matfettet med fingertopparna. Smula ner jästen, tillsätt salt och kummin. Värm mjölken fingervarm och tillsätt den. Arbeta degen smidig . Rulla ut den till en längd som delas i 16 bitar. Forma kringlor som läggs på smord plåt och får jäsa till dubbel storlek. Pensla med uppvispat ägg och grädda i 250 grader ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.