- Serverar: 2-4 portioner
- Tid: 20 minuter
Skriv ut
Efter en lång arbetsdag kanske man inte har lust att tillbringa flera timmar vid spisen. Då är denna rätt den perfekta. Och Du, tänk på en sak, barn älskar denna enkla måltid.
Instruktioner
- Stek 2-4 skivor franskbröd lätt gyllenbruna på bägge sidorna i smör, och lägg upp på två tallrikar.
Klipp baconen på mitten, och knaperstek..
- Lägg baconen på hushållpapper och låt fetet rinna av och fördela därefter hälften av baconen på brödskivorna!
- Stek äggen på ena sidan i fettet från bacon,
salta och peppra efter behag men tänk på är bacon är salt, lägg därefter de stekta äggen ovanpå bacon på brödet och garnera äggen med resterande bacon.
- Stek övriga brödskivor gyllenbruna på bägge sidor
och lägg ovanpå bacon.
- Vill man inte ha lös gula på äggen, så kan man naturligtvis vändsteka dem, men det är godast om gulan är lös! Äter man bara en macka var så halvera ingredienserna!
Publicerat den
9 oktober 2011
Liknande recept
Skriv kommentar