Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Den Ritzenska pizzan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Har fått den här receptet av min syster som hitta den i aftonbladet. Den är jättegod och enkel att göra.

Ingredienser

Instruktioner

Värm ugnen till 250 grader. Blanda jäst och vatten. Häll i olja, salt och mjöl. Knåda degen i 5 minuter.Låt degen vila 10 minuter. Skär skinkan och paprikan i breda remsor.Skär mozarellan i bitar. Dela degen i 2 platta bottnar. Bred ut tomatsåsen. Fördela skinka och paprika på bottnarna. Toppa med ost och oregano. Grädda i 10 minuter. Strö över med ruccola eller babyspenaten innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • tycons 29 december 2008

    god pizza, Tack för receptet Prinsessan69.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.