Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dill- och citronkräftor

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kräftor och dill är en självklar kombination, men här har den även fått sällskap av lite pigg citron. Servera gärna kräftorna tillsammans med rikligt med kall lag.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka upp vatten, salt, citronskivor, citronsaft, öl och strösocker i en stor kastrull. Låt koka i cirka 5 minuter.
  2. Lägg dillkronorna i en stor skål och slå därefter på den heta lagen. Låt svalna helt och lägg därefter ner kräftorna. Låt kräftorna ligga i lagen i minst ett dygn.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.