Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dill- och yoghurtplättar

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gröna sköna vuxenplättar med goda tillbehör...

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjöl, bakpulver, salt och socker i en bunke. Tillsätt 4 dl yoghurt och äggen och rör till en jämn smet. Blanda ner dill och smör-&rapsolja, låt smeten svälla ca 30 min.
  2. Stek plättar på medelvärme i plättlagg eller stekpanna, ca 2 min på varje sida.
  3. Servera plättarna med ost, skinka eller lax, yoghurt och klippt krasse.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.