Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dinkel med svamp

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Härligt mustig med smak av bacon och champinjoner

Ingredienser

Instruktioner

Skölj dinkelkornen. Koka dem i buljongen i ca 45 minuter. Strimla bacon. Skiva purjolök och skär svampen i mindre bitar. Fräs baconet först och tillsätt sedan purjo och svamp. Lägg i spenaten och rör om. Krydda med svartpeppar. Häll av buljongen från dinkelkornen och rör ner i svampblandningen. Servera med skivad eller grovriven ost och ev stekt kyckling.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.