Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Djurvänliga kärleksmums

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Här kommer en variant på kärleksmums!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält margarinet. Vispa socker, 1 dl sojamjölk, kakao och margarinet i en bunke.
  2. Blanda övriga torra ingredienser i en annan bunke. Rör ner de torra ingredienserna i den andra blandningen tillsammans med sojamjölken.
  3. Häll smeten i en ugnssäker form 40x30 cm klädd med ett bakplåtspapper och sätt in i mitten av ugnen som är uppvärm till 200 grader. Känn med en sticka när den är färdig men ungefär 10-15 minuter.
  4. Smält alla ingredienser utom kokosflingorna i en gryta (helst i en med teflon inuti) alternativ över ett vattenbad.
  5. Bred sedan ut krämen över kakan som du precis tagit ut ur ugnen.
  6. Häll ut kokosflingorna över glasyren och ställ sedan in plåten i kylskåpet för att glasyren ska stelna. Skär sedan i rutor och servera.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.