Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbeldäckade popcornpuffar ned syltkräm

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Luftigt spröda popcornpuffar är enkla och roliga att baka.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm ugnen till175 grader. Klä två ugnsplåtar med bakplåtspapper. Lägg popcornen i en matberedare och hacka dem i 30 sekunder.
  2. Vispa äggvitor och vinsten till styvt skum. Vispa in strösocker i omgångar till en styv äggvitemassa. Vänd försiktigt ner popcornhacket, bakpulver och salt i massan.
  3. Skeda upp klickar på plåtarna och grädda i 12 - 15 minuter. Lyft över hela bakpapret med kakor till ett galler för att svalna. Ta loss puffarna när de svalnat.
  4. Rör samman philadhelphiaost och sylt efter egen smak till en kräm och sätt samman till dubbla puffar med syltkräm emellan kakorna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.