Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla kasslerskivor med grönsakspasta

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gröna tipset: Fördela keson mellan tunna skivor squash som steks någon min per sida istället för kasslern om du vill äta grönt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning. Låt bönorna koka med när ca 4 min återstår av koktiden.
  2. Skölj och skär tomaterna i klyftor.
  3. Låt pasta och bönor rinna av och blanda med tomatklyftorna.
  4. Skär kasslern i tunna skivor. Fördela keson på hälften av kasslerskivorna. Lägg på resterande skivor och tryck ihop.
  5. Stek kasslerskivorna i 1 msk olja några min per sida.
  6. Servera kasslern med grönsakspasta och bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.