Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Dubbla pepparkakor med pistagekräm och choklad

 
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

Gottigott!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mixa nötterna till ett mjöl i en matberedare.
  2. Vispa smör och florsocker fluffigt med en elvisp. Tillsätt pistagemjölet, vaniljsocker, äggula, citronskal och karamellfärg. Vispa till jämn färg.
  3. Bred en klick smörkräm på hälften av pepparkakorna och täck med den andra hälften. Ställ kakorna i kylen.
  4. Smält choklad i mikro eller i vattenbad. Rör om och låt svalna.
  5. Doppa kakorna till hälften i den smälta chokladen och lägg upp dem på ett bakplåtspapper att stelna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.