Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En klassisk Vindaloo

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

God och kryddstark Indisk klassiker.

Ingredienser

Instruktioner

Kör ingredienserna till kryddblandningen i en mixer till en slät pasta, tillsätt mera vinäger om det blir för tjockt. Lägg kött, kryddpastan o currybladen i dubbla plastpåsar att marinera minst 8 timmar eller över natten. Hetta upp gheen eller oljan i en gjutjärnsgryta. Fräs senapsfröna på moderat värme under omrörning tills de börjar dofta. Tillsätt köttet med marinad och vatten. Sjud under lock i 30 min. Ta av locket och sjud ytterligare 30 min. Rör om då o då. Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.