Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

En snabb variant av slottsstek.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Såsen blir bara så god !!!!!!!! Den kan man äta med sked !!!!!!!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla och bryn köttet i lite smör. Tillsätt cremè fraiche, spadet från ansjovisburken plus 3 ansjovisfilèer, vinbärsgelè, kalvfond och paprikan. Låt puttra några minuter. Späd eventuellt med lite vatten.. Pynta med några lingon och mal sist över peppar.
  2. Jättegott, och enklare kan det knappast bli !!!!!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.