Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Enkel och god pajdeg

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Det finns nog ingen pajdeg som är lättare och snabbare att göra än denna, plus att den är kanongod. Väldigt smulig men det tycker jag bara är gott. Behöver inte förgräddas.

Ingredienser

Instruktioner

Smält mattfettet i en kastrull. Ta av och blanda i mjölet (är det en efterrättspaj så tillsätt 1 dl socker) till en slät deg. Ta upp degen och lägg i pajformen och tryck ut till lagom tjocklek. Klar att fyllas med en massa gott. Ska inte förgräddas.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Deskoj 13 oktober 2010

    Om man har det bråttom så är den här smidiga degen väldigt praktisk och enkel att göra. Den är kanske inte så nyttig, men svårt att misslyckas med, god blir den också, vilket föredras i mitt kök :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.