Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entré med krabbsallad

 
  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En liten frasigt stekt brödkrutong med krabbsallad. Läckrare och lättare inledning till en måltid kan man knappast tänka sig. Den glittrande svarta kaviaren förhöjer det goda utseendet och kompletterar krabbsmaken fint. Inga extra kryddor behövs, bara lite majonnäs och grädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rensa upp krabbköttet väl och lägg det i en skål. Spara spadet från krabburken.
  2. Blanda majonnäs, grädde och spadet från krabburken. Vänd ner det bland krabbitarna.
  3. Stek brödkrutongerna gyllengula och frasiga i matfett (eller rosta dem)
  4. Lägg upp krabbröran högt på krutongerna och lägg på en hög med svart kaviar.
  5. Garnera med citron och dill.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.