Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Entrecote med lingonmarinad och äppelsalsa och färskpotatissallad.

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Makalöst gott.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda lingonsylt, olivolja, rosmarin, soja, salt och peppar i en plastpåse. Lägg ner köttet och låt mariner i 30 minuter eller längre. Ta upp köttet och lägg det på grillen och grilla 7 - 10 minuter.
  2. Äppelsalsa: Blanda alla ingredienser. Servera till den grillade entrecoten.
  3. Färskpotatissallad:
  4. Koka potatisen i lättsaltat vatten. Häll av och kyl ner potatisen, blanda med rädisor och dill. Blanda samman rapsolja, vinäger, senap, salt och peppar. Häll dressingen över potatisen, rädisorna och dillen. Blanda väl och servera till köttet och salsan.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.