Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Erikas moccarutor

(1 kommentar)  
Skriv ut

Fantastiskt goda moccarutor utan ägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda de torra ingredienserna. Smält margarinet och blanda det med vattnet. Rör ner det i de torra ingredienserna, blanda väl. Bred ut smeten i en längpanna med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 175 grader 25 minuter.
  2. Blanda alla ingredienser och bred den över den färdigräddade varma kakan. Strö kokos över.
  3. Skär upp kakan i lagom stora rutor.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Jansingen 13 juli 2014

    Bakade denna mjölk och äggfria botten i en mindre långpanna och hälften av ingredienserna. Blev toppenbra! Ska testa en annan topping i form kokostosca på havregrädde som lite variation till sonen. :)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.