Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Espresso med lakritsrot och lime

 
Skriv ut

Måste bara prova. Till Godkännarna: BORTTAGNING AV BILD!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Doppa kanten på ett mindre drinkglas i ett bad av färskpressad lime. Doppa glaset sedan direkt i lakritspulvret, det fastnar med hjälp av vätskan i limen. Strö några sockerkorn på botten och brygg espresson direkt i glaset. Servera genast.
  2. Signaturdrink från Barista Cup och Beige Award 2008 av Karin Hedberg, Kafé Marmelad, Göteborg. Karin använde ett kaffe i form av etiopisk harrar och Rwanda gatsinga - fruktig, syrlig och aningen kryddig smak.)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.