Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Evelinas heta fiskgryta

 
  • Serverar: 1-2 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

För den som tycker om stark mat passar fiskgrytan mycket bra. den är god och man känner fisksmaken. Detta receptet är för 2 personer

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så det går att skära den i bitar. Hacka alla grönsaker.
  2. Fräs löken i smör tills den har blivit genomskinlig. Häll i resten av grönsakerna fräs i ca 5 minuter.
  3. Lägg sedan i fisk buljongen och häll i grädden, vattnet och senapen rör runt tills buljongen har löst upp sig.
  4. Lägg i dom tärnade fiskbitarna, räkorna och gräslöken låt det sjuda tills fiskköttet har blivit vitt.
  5. Servera med ris och sallad, smaklig måltid:)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.