Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgglad kycklinggryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

En gryta som innehåller lite allt möjligt.

Ingredienser

Instruktioner

Skär kycklingen i 3 cm stora bitar. Kärna ur och tärna frukten. Kärna ur och finhacka chilin. Bryn kycklingen på hög värme i olivolja tills den är gyllenbrun. Salta och peppra. Sänk värmen och tillsätt chili, vinäger, honung och fond. Låt puttra utan lock 4-5 min tills kycklingen är genomstekt. Vänd ner frukten och cashewnötterna i pannan och låt allt bli genomvarmt. Couscous, gärna blandad med oliver (om man gillar det) och kryddgrönt är gott till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.