Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färgstark köttfärsgryta

 
  • Serverar: 4-5 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Många goda grönsaker samlade i grytan. De ger både smak och färg och tilltalar både ögat och gommen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Finhacka gul lök och purjolök. Fräs köttfärsen i smöret och tillsätt lökblandningen som får fräsa med en stund. Strimla paprikan. När löken mjuknat något tillsätts paprikan, och champinjonerna (ej konservspadet). Strö över vetemjölet och blanda väl. Ha i chilisås och tomatpuré samt buljongen. Låt puttra i 10 min. Krydda med salt, peppar och ev. aromat. Rör ner crème fraiche och majs och låt allt bli varmt.
  2. Serveras till pasta eller ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.