Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Färs och svamppanna

(3 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Åååh vilken god köttfärsrätt! Blev bjuden på denna av min svärmor igår och rackarns vad gott det var! Går utmärkt att göra på quornfärs för ett grönare alternativ.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och grovriv morötterna. Fräs morötter och svamp i lite margarin tills all vätska kokat in. Ta upp på ett fat.
  2. Fräs färsen i resten av margarinet. Krydda med soja, salt och peppar. Vänd ner morötter och svamp. Häll på grädden. Låt puttra i ca 5 minuter.
  3. Servera med pressad potatis och en sallad.

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • juntan 12 juli 2009

    Det här va supergott! O väldigt lätt o göra. Kommer absolut o göra detta fler gånger.

  • Lennart_58 13 augusti 2009

    Tack för omtanken (quorn) detta är ju toppitppen, värt 1+2+2 poäng =5p jippii, Lennart.

  • soleken 2 december 2009

    Hittade receptet i en ica tidning för längesedan. Har gjort det flera gånger och det är riktigt gott. Ett kanonrecept!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.